fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню

Някои продават имоти, ние променяме животи!

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме екип от млади, енергични и целеустремени хора с добри сърца и мисия, а именно: да променим коренно представите на хората в България за професията- "брокер на недвижими имоти". Основахме агенцията ни в първите дни на 2020г. след няколкогодишен опит в бранша и разочарование от порочните и нелоялни практики, които се приемаха за правилният начин на работа. Решиме, че ние не сме от това тесто и че искаме да работим тази професия, но с гордост, чест и удовлетворение. Основоположните принципи, които определихме тогава и следваме до ден днешен са:
  1. ЦЕЛ. Зад всяко действие да не бъде моментната печалба, а удовлетворението на клиентите и партньорите ни и поддържането на дългосрочни отношения, които постепенно да прераснат в приятелство и взаимопомощ.
  2. ЧЕСТНОСТ. Само една дума, а толкова много смисъл зад нея. Във времена на лъжа и некоректност, ние решихме, че можем да изпъкнем и успеем само чрез честни и открити взаимоотношения. Бъдейки открити и прозрачни в плановете и действията си, ние спестяваме време и осигуряваме спокойствие на хората с които работим. Знам, че лъжата и прикриването на истината не могат да продължат дълго и че винаги излизат на яве и водят до разочарование и загуба, много по-голяма от моментната печалба.
  3. ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ. Знаем, че за сме полезни на клиентите и партньорите ни, трябва да владеем до съвършенство всеки един от аспектите на професията ни и въпреки вече натрупания ни опит и знания, ние редовно обучаваме екипа си на новостите в бизнеса, промените в икономиката, банковия сектор и законовите рамки засягащи имотите.
  4. ОТНОШЕНИЕ. Разбрали сме, че без значение колко голям професионалист е даден човек, ако той няма правилно отношение към клиентите си, няма как да се създадат дългострочни взаимоотношения. А ние държим най-вече на тях, защото осъзнаваме силата на препоръката и рекламата "от уста на уста" За това ние приемаме нашите клиенти за партньори с които заедно като екип трябва да изпълним дадена цел. Отнасяме се с тях като с приятели и сме винаги на разположение, без значение от ден и час защото знаем, че решението за избор на жилище и създаване на дом е едно от най-важните и стресиращи в живота на хората, а незнанието е в основата на повечето страхове. Осъзнаваме отговорността с която сме натоварени и сме готови да дадем всичко от себе си за да я оправдаем.

КОИ НЕ СМЕ?

Няма да видите от нас фалшива обява-кукичка за която да чуете приказка от “1001 нощ” и случайно да Ви питаме: ”А, Вие какво всъщност си търсите?” или “Вчера я продадохме. Вие какво търсите?”

Не сме от агенциите, които ще Ви звънят агресивно и необосновано. Ценим Вашето и нашето време и спокойствие.

Няма да Ви предлагаме имоти, които не отговарят на Вашето търсене, но пък са ни спешни за продажба.

Не сме от агенциите, които ще прикрием важна особенност или проблем на даден имот само за да Ви разхождаме по огледи с цел да изпълним определен брой от огледи за деня.

Няма да Ви искаме пари за оглед, консултация или опредлен брой огледи/обаждания. Това е инвестиция. Която е за наша сметка.

За кратката ни история от 2 години ( и то през едно от най-трудните времена за започване на бизнес) успяхме да се наредим сред най-добрите в бранша от Пловдив и региона.

Нашият успех не е случаен, а е резултат от постоянство, отдаденост, непрекъснато усъвършенстване и коректни взаимоотношения с клиенти и партньори.

Разчитаме на новите технологии и старите принципи.

В екипа си имаме изключително опитни професионалисти от всякакви сфери на бизнеса, а именно: банкери, юристи, предприемачи, търговци от различни сектори и разбира се брокери с 5 годишен опит и стотици сделки зад гърба си.

Специализирани сме в покупко-продажбата на апартаменти, къщи, парцели за застрояване, промишлени сгради и земеделски земи, както и в отдаването под наем и управлението на инвестиционните имоти на нашите клиенти.

Разполагаме с база от скрити имоти, спецификите на които не позволяват да бъдат пуснати в реклама и които предлагаме само на нашите клиенти.

ДОСАТАТЪЧНО ЗА НАС! Да поговорим за Вас и Вашите нужди!

Свържете се с нас, а ние Ви обещаваме приятен и ползотворен разговор с професионалист и никакво губене на времето Ви!

ОФИСЪТ

НАЧАЛОТО

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down