fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

Консултант Имоти / Кредити / Застраховки

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
Земеделска земя с.Караджово
Оферта №: 2364
Район: Пловдив, област
Подрайон: с.Караджово
Тип: Парцел
Цена: 150000
€/м2: 6 /м2
Площ: 25000 кв.м.
Етажност: -999

(Оферта - 2364)
ЛИЦЕ КЪМ АСФАЛТОВ ПЪТ! ТОК! ВОДА! КАНАЛИЗАЦИЯ! АРМАДА ИМОТИ предлага на Вашето внимание поддържана овощна градина в. с Караджово. Телена мрежа, КАПКОВО напояване! Има ТОК и ВОДА както и СОНДА (ХИДРОФОР)! ФУРГОН с НАВЕС и САНИТАРЕН възел. За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.
Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Естейт Сайт
crossmenuchevron-down