fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Вила над Бачково
Оферта №: 7710
Район: Пловдив, област
Подрайон: с.Бачково
Тип: Вила
Цена: 15000
€/м2: 682 /м2
Площ: 22 кв.м.
Строителство: Друго
Обзавеждане: Обзаведен
Етажност: 1
Година на строителство: 1980

(оферта 7710)

АРМАДА ИМОТИ Ви предлага ЕКСКЛУЗИВНО вила (бунгало) над китното село Бачково. Намира се в най-високата точка на балкана непосредствено до други вили. Разполага с парцел от 222 квадрата, пълен с различни овошки и лозя.Има уникална гледка на целия балкан и Бачково. Бунгалото в основите е от камък, стените и покрива са от битумен материал(ондулин), няма течове.Състои се от една голяма стая,обзаведена с легла,печка,хладилник, и още едно помещение като кухня с мивка и шкаф, има и прекрасна веранда. Предлага се с всичко налично от снимките. Има действаща партида за ток. Вода може да се прекара от съседната вила,която е на 100м. Няма пряк достъп до вилата,има около 50м пешеходно разстояние по стълбички.Останалото разстояние е около 500м от асфалтов път, за предпочитане е високопроходим автомобил. Разполагаме с ключ за огледи!
За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме. Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down