fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

Консултант Имоти / Кредити / Застраховки

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
УПИ Стамболийски
Оферта №: 5593
Район: Пловдив, област
Подрайон: гр.Стамболийски
Тип: Парцел
Цена: 36000
€/м2: 34 /м2
Площ: 1050 кв.м.
Етажност: -999

ОФЕРТА-5593

Имаме удоволствието да Ви предложим ЖИЛИЩЕН парцел в РЕГУЛАЦИЯ и на изключително комуникативна локация в Стамболийски. Имотът се състои от 1050 м2, с чудесна правоъгълна форма и без денивелация. В непосредствена близост има други къщи, което прави свързването към ел. и водопреносните мрежи лесно и евтино. Чудесен избор за изграждането на дома на мечтите Ви.

 За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони! 
Оказваме пълно съдействие за избор на архитект съдействащ при смяна на статут във възможно най-кратки срокове и проектиране, строителна фирма за изграждане на масивна или сглобяема сграда, геодезист, интериорен дизайнер, ремонтни дейности и обзавеждане, както и банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down