fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

Консултант Имоти / Кредити / Застраховки

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
УПИ Рогош с ток, вода и каналзиация
Оферта №: 5803
Район: Пловдив, област
Подрайон: с.Рогош
Тип: Парцел
Цена: 39999
€/м2: 26 /м2
Площ: 1548 кв.м.
Етажност: -999

ОФЕРТА-5803

Имаме удоволствието да Ви предложим УПИ между къщи в с. Рогош. Имотът е с лице от 25м. и се състои от 1548 м2, като има възможност за закупуване и на съседния парцел. В непосредствена близост има ток, вода и канализация, което прави изграждането на Вашият бъдещ дом лесно и без излишни разходи. Населеното място е само на 7 километра от Пловдив. Редовен превоз до града на всеки 20 мин. В селото има училище,магазини,лекар,детска градина и тн.

 За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони! 
Оказваме пълно съдействие за избор на архитект съдействащ при смяна на статут във възможно най-кратки срокове и проектиране, строителна фирма за изграждане на масивна или сглобяема сграда, геодезист, интериорен дизайнер, ремонтни дейности и обзавеждане, както и банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down