fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Тристаен в Смирненски
Оферта №: 7113
Район: Пловдив
Подрайон: Смирненски
Тип: 3-стаен
Цена: 98429
€/м2: 1145 /м2
Площ: 86 кв.м.
Строителство: Панел
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 3
Етажност: 5
Година на строителство: 1980

(ОФЕРТА-7113)
ТИХА И СПОКОЙНА ЛОКАЦИЯ!!! РЕАЛНА КВАДРАТУРА!!! СВОБОДНО ПАРКИРАНЕ!!! АРМАДА ИМОТИ има удоволствието да Ви предложи тристайно жилище в един от най-предпочитаните квартали, а именно квартал Христо Смирненски. Апартаментът е разположен на среден жилищен етаж и е със следното разпределение: просторен хол, отделна кухня, две самостоятелни спални, баня и отделна тоалетна, тераса и прилежащо избено помещение. Имотът притежава реновиран хол, а на Вас ще се отдаде възможността сами да ремонтирате другите помещения и да ги превърнете в едно чудесно място за себе си и за своето семейство . Локацията ще Ви осигури, както спокойствието от което се нуждаете, така и всички удобства ще са само на ръка разстояние от Вас.

За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони! 
Оказваме пълно съдействаме за банково кредитиране при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Разгледайте пълният ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down