fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Самостоятелна къща на два етажа!
Оферта №: 7142
Район: Пловдив, област
Подрайон: с.Цалапица
Тип: Къща
Цена: 127500
€/м2: 638 /м2
Площ: 200 кв.м.
Строителство: Тухла
Обзавеждане: Полуобзаведен
Етаж: -999
Етажност: 2
Година на строителство: 1972

ОФЕРТА ( 7142 ) АРМАДА ИМОТИ представя САМОСТОЯТЕЛНА МАСИВНА къща, ситуирана на тихо и спокойно място, същевременно в близост до магазини и спирка на градски транспорт. Къщата е на два жилищни етажа:
И двата етажа са с еднакво разпределение - 3 големи стаи, баня с тоалетна и тераса на втория етаж. В двора на къщата има построена още една къща от 60 кв.м. , както и външна баня с тоалетна, навес и гараж!
Къщата няма съвременни подобрения, което дава възможност да се отремонтира и обзаведе по собствен избор на бъдещите собственици! Имотът има огромен потенциал! Би могъл да се превърне в дом и на 2 семейства!
Голямо дворно пространство от 1050 кв.м.
Много добра локация - Имотът се намира в центъра на селото, на тихо и спокойно място. Село Цалапица е предпочитано заради бързата си връзка с град Пловдив, само на 20 минути. Селото има училище и детска градина, както и разнообразни магазини и заведения!

За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!

Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме. Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down