fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Станислав Иванов

Консултант Имоти / Кредити

0883358484 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
С Готов Проект
Оферта №: 5774
Район: Пловдив, област
Подрайон: гр.Съединение
Тип: Парцел
Цена: 86000
€/м2: 43 /м2
Площ: 2000 кв.м.
Етажност: -999

( ОФЕРТА - 5774 ) !!! С ГОТОВ ПРОЕКТ !!! АСФАЛТОВ ПЪТ !!! За нас е удоволствие да Ви предложим ПРЕКРАСЕН парцел с готов проект за едноетажна къща с РЗП 224 м2 на асфалтов път. Парцела е с лице 40м и дълбочина 50м, а проекта е със следното разпределение : ГОЛЯМ ХОЛ с кухненски кът, четири обширни спалня, две бани с тоалетни, веранда, коридор и топла връзка към двоен гараж.
За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони! 
Оказваме пълно съдействие за избор на архитект съдействащ при смяна на статут във възможно най-кратки срокове и проектиране, строителна фирма за изграждане на масивна или сглобяема сграда, геодезист, интериорен дизайнер, ремонтни дейности и обзавеждане, както и банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down