fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

Консултант Имоти / Кредити / Застраховки

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
Разработен бизнес Орехова Градина
Оферта №: 6122
Район: Пловдив, област
Подрайон: гр.Перущица
Тип: Парцел
Цена: 999999
€/м2: 2 /м2
Площ: 600000 кв.м.
Етажност: -999

ОФЕРТА-6122
Имаме удоволствието да Ви предложим КОМАСИРАН парцел от 600 декара, включващ РАЗРАБОТЕН БИЗНЕС, а именно:
Орехова градина от 300 декара, засята със сорт "Чандлър" като на всеки 5-ти ред има засети дръвчета-опрашители сорт "Франкет". Градината е завършвана на 3 етапа. Като дръвчета от всеки етап са на различна възраст. ПЪРВИЯТ етап са на 6 години, ВТОРИЯТ етап са на 7 години, а ТРЕТИЯТ етап са на 8-години. Този сорт навлиза в максимално плододаване на 10-тата година.
300 декара в които има смесени насаждения- пшеница, слънчогледи с стари лозя и предлага диверсификация на продукцията или възможност за бъдещо разширяване на ореховата градина.
Цялостен инвентар, който включва трактор, машини за отделяне на външната (зелена) обвивка, 2 сушилни, както и машина за отделяне на костилките. Сорта е специално разработен за машинна обработка, което позволява отделянето на цялата ядка (пеперуда) без натрошаването й, което осигурява по-висока продажна цена на продукцията. Подадени са документи за сертифициране на био стопанство, която трябва да завърши до 1 година и което ще повиши получавана субсидия от 30 на 60 хиляди лева на година, какъвто е всъщност размера на годишните разходи на цялото стопанство, което означава, че продажбата на продукцията ще дава напълно чиста печалба.

Последната снимка/скица представлява схемата на капковото напояване, към която има свързан резервоар от 500 кубични метра.

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down