fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

Консултант Имоти / Кредити / Застраховки

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
Промишлен Урегулиран Парцел с ПУП в с.Труд
Оферта №: 3158
Район: Пловдив, област
Подрайон: с.Труд
Тип: Парцел
Цена: 213870
€/м2: 30 /м2
Площ: 7129 кв.м.
Етажност: -999

(ОФЕРТА-3158)
Сменен статут! ПУП за Съхранение и пакетиране на хранителни добавки и кафе. Правилна, квадратна форма! Лице на ДВА пътя! До ток и вода! Имаме удоволствието да Ви предложим парцел за ПРОМИШЛЕНО–ПРОИЗВОДСТВЕНА и СКЛАДОВА дейност в индустриалната зона на с.Труд. Парцелът е с площ от 7129 м2 и размери 80м на 90м.
Параметрите на ПУП-а са:
Плътност на застрояване: 40-80%
Кинт: 1-2.5
Озеленяване: 20-40%
Етажност: 1-3
Имотът е без денивелация, а изключително атрактивната му локация (между Пловдив и магистрала ТРАКИЯ) го прави чудесен избор за ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР или ПРОИЗВОДСТВО.

 За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия, висока пазарна оценка и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.
Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down