fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

Консултант Имоти / Кредити / Застраховки

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
Парцел за Промишлено-Складова дейност или ФОТОВОЛТАИЧНА централа до първото колело на Асеновградско шосе
Оферта №: 7321
Район: Пловдив
Подрайон: Индустриална зона - Юг
Тип: Парцел
Цена: 275000
€/м2: 50 /м2
Площ: 5472 кв.м.
Етажност: -999

ОФЕРТА-7321
ЕКСКЛУЗИВНО предложение от АРМАДА Имоти!
Имаме удоволствието да Ви предложим парцел със СМЕНЕН СТАТУТ с възможност за изграждане на СКЛАДОВО-ПРОМИШЛЕНА сграда или ФОТОВОЛТАИЧНА централа с осигурена ТОЧКА ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ на 600м.! Имотът е ситуиран на втора линия на Южната дъга на ОКОВРЪСНОТО шосе на Пловдив. Парцелът е с чудесна квадратна форма и размери: Лице 77м. , дължина 70 м. Намира се на 100м. от шосето и от други сгради, коетто прави свързването с електропреносната мрежа евтино и безпроблемно.
 За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони! Оказваме пълно съдействие за избор на строителна фирма за изграждане на масивна или сглобяема сграда, интериорен дизайн, ремонтни дейности и обзавеждане, както и банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down