fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

Консултант Имоти / Кредити / Застраховки

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
Парцел в село Марково
Оферта №: 3095
Район: Пловдив, област
Подрайон: с.Марково
Тип: Парцел
Цена: 51200
€/м2: 64 /м2
Площ: 800 кв.м.
Етаж: -999
Етажност: -999

(ОФЕРТА-3095)
АРМАДА ИМОТИ има удоволствието да Ви предложи самостоятелен парцел в село Марково. Имотът е с площ от 800 кв.м. и лице от 22 м. Парцелът предлага невероятна панорамна гледка към град Пловдив, което Ви дава прекрасната възможност да създадете едно райско кътче за Вас и Вашето семейство! Има възможност да бъде закупен и съседният парцел, който е идентичен.
*За визуализация е използван 3D проект.

За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия, висока пазарна оценка и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.
Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Естейт Сайт
crossmenuchevron-down