fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Парцел в Прослав
Оферта №: 5579
Район: Пловдив
Подрайон: Прослав
Тип: Парцел
Цена: 351320
€/м2: 40 /м2
Площ: 8783 кв.м.
Етажност: -999

(оферта 5579)

АРМАДА ИМОТИ има удоволствието да Ви предложи страхотната възможност да закупите парцел в кв.Прослав! След смяна на статута парцелът е подходящ както за ЖИЛИЩНО така и за ПРОМИШЛЕНО застрояване! В непосредствена близост има изградени други жилищни постройки. Това е една прекрасна възможност за изграждане на Вашия бъдещ НОВ ДОМ или ИНВЕСТИЦИОННО СТРОИТЕЛСТВО. Всички удобства на големия град са на една ръка разстояние, като в същото време ще си осигурите тишина и спокойствие.
За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони! 
Оказваме пълно съдействие за избор на архитект съдействащ при смяна на статут във възможно най-кратки срокове и проектиране, строителна фирма за изграждане на масивна или сглобяема сграда, геодезист, интериорен дизайнер, ремонтни дейности и обзавеждане, както и банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down