fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Парцел в Белащица
Оферта №: 7637
Район: Пловдив, област
Подрайон: с.Белащица
Тип: Парцел
Цена: 208380
€/м2: 60 /м2
Площ: 3473 кв.м.
Етажност: -999

(оферта 7637)

АРМАДА ИМОТИ Ви предлага чудесен Поземлен Имот за инвестиция или лично ползване в землището на с. Белащица. Имота е с лице на два пътя , като лицето на имота е 46 м,с правилна форма е. В момента се използва и се насадена като черешова градина. На съседния парцел ще се слага табло на ЕВН,което за в бъдеще ще е лесно свързването към електрозахранването. Парцела позволява и да се раздели на няколко по-малки парцела с цел инвестиция.
За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони! 
Оказваме пълно съдействие за избор на архитект съдействащ при смяна на статут във възможно най-кратки срокове и проектиране, строителна фирма за изграждане на масивна или сглобяема сграда, геодезист, интериорен дизайнер, ремонтни дейности и обзавеждане, както и банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down