fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

Консултант Имоти / Кредити / Застраховки

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
Парцел, УПИ Малък Чардак
Оферта №: 3269
Район: Пловдив, област
Подрайон: с.Малък Чардак
Тип: Парцел
Цена: 16500
€/м2: 19 /м2
Площ: 880 кв.м.
Етажност: -999

*ОФЕРТА-3269
Имаме удоволствието да Ви предложим Жилищен парцел, УПИ между къщи в с. Малък Чардак. Имотът се състои от 880 м2 и е с ПРАВИЛНА, КВАДРАТА форма и без денивилация, което го прави изключително добър и удобен за застрояване. В парцелът има кладенец с голям дебит, .Населеното място е изключително тихо и спокойно, като се намира само на 25 мин. от Пловдив. Чудесен избор за НОВИЯ ДОМ на семейстовото Ви.
 За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони! Оказваме пълно съдействие за избор на строителна фирма за изграждане на масивна или сглобяема къща, интериорен дизайн, ремонтни дейности и обзавеждане, както и банково кредитиране при преференциални условия, висока пазарна оценка и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Естейт Сайт
crossmenuchevron-down