fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

Консултант Имоти / Кредити / Застраховки

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
Парцел на ПЪРВА линия със СМЕНЕН статут
Оферта №: 3872
Район: Ловеч, област
Подрайон: гр.Троян
Тип: Парцел
Цена: 89999
€/м2: 64 /м2
Площ: 1413 кв.м.
Етажност: -999

(ОФЕРТА-3872)
Имаме удоволствието да Ви предложим УПИ на ПЪРВА линия на ул. Крайречия и граничащ с река Черни Осъм. Размерите са: 30м. ЛИЦЕ и 48м. дължина.
Парцелът е в урбанизиран район с височина на застрояване 10м., с ТОК и ВОДА което го прави чудесен инвестиционен избор за хотел, къща за гости с ресторант или търговски обекти като бензиностанция, магазин и шоурум и др. Средният автомобилопоток е в размер на 168 на час.
 За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони! Оказваме пълно съдействие за избор на строителна фирма за изграждане на масивна или сглобяема къща, интериорен дизайн, ремонтни дейности и обзавеждане, както и банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down