fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

Консултант Имоти / Кредити / Застраховки

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
Парцел на ПЪРВА линия Цариградско шосе/Е80 до АГРОДРИП
Оферта №: 3090
Район: Пловдив
Подрайон: Индустриална зона - Изток
Тип: Парцел
Цена: 99999
€/м2: 8 /м2
Площ: 12510 кв.м.
Етажност: -999

(ОФЕРТА-3090) Имаме удоволствието да Ви предложим Обширен парцел на ПЪРВА линия на международен път Е80 / Цариградско шосе. Имотът е с лице от 48м. и площ от 12,5 декара.
Предвид големият поток от автомобили, парцелът е изключително добър избор за автокъща, шоурум или производствено-складова база.
 За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия, висока пазарна оценка и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.
Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down