fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

Консултант Имоти / Кредити / Застраховки

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
Панорамен Парцел между Белащица и Брестник в м.БОЗАЛЪКА
Оферта №: 2789
Район: Пловдив, област
Подрайон: с.Белащица
Тип: Парцел
Цена: 49500
€/м2: 55 /м2
Площ: 900 кв.м.
Етажност: -999

(ОФЕРТА-2789) Панорамна гледка! Ток и Вода в непосредствена близост! УПИ! Възможност за закупуване на съседния, идентичен по размери парцел! Имаме удоволствието да Ви предложим Парцел със сменен статут за жилищно застрояване и правилна форма с прекрасна гледка към Пловдив. Имотът е изключително добър инвистиционен избор предвид бързото развитие на района.
/ За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони! Оказваме пълно съдействие за избор на строителна фирма за изграждане на масивна или сглобяема къща, интериорен дизайн, ремонтни дейности и обзавеждане, както и банково кредитиране при преференциални условия, висока пазарна оценка и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down