fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
офиси под наем
Оферта №: 5423
Район: Пловдив
Подрайон: Център
Тип: Офис
Цена: 1
Площ: 110 кв.м.
Строителство: Тухла
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 5
Етажност: 8
Година на строителство: 2014

Оферта: 5423
Армада имоти има удоволствието да Ви предложи офиси, различни като квадратура в офис сградата, започващи от 32м2 до 343м2.
Свободните в момента са:
Банков офис 343кв.м
Офис: 56кв.м
Офис: 58кв.м
Офис: 110кв.м
Офис: 83.кв.м
Офис: 58кв.м.
Офис: 33кв.м
Собственици и наематели са банки, адвокатски и нотариални кантори, финансови институции, консултански фирми, счетоводни къщи и др.Сградата е с елегантен неокласически екстериор, с изключително добро местоположение - в идеалния център на Пловдив, до пл. Съединение, Историческия, Археологическия музеи, Съдебната палата и Прокуратурата. Офисните помещения са завършени до ключ.
Бизнес сградата е с висока степен на сигурност, постигана чрез:- денонощна физическа охрана, осъществявана от охранителна фирма със солидна репутация;- комплекс от технически средства, в т. ч. 24 - часово видео наблюдение.Достъп с автомобил зад сградата се намират 2 големи паркинги за около 400 автомобила. Сградата е с утвърден имидж като местоположение и авторитет.
Има опция за обзавеждане и интернет.
При интерес звънете на посочените телефони.

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down