fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

Консултант Имоти / Кредити / Застраховки

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
Обширен офис/етаж на Бяла ГЛАВНА с ПЛОЧА.
Оферта №: 7781
Район: Пловдив
Подрайон: Център
Тип: 3-стаен
Цена: 190000
€/м2: 2000 /м2
Площ: 95 кв.м.
Строителство: Тухла
Етаж: 3
Етажност: 4
Година на строителство: 1926

ОФЕРТА-7781

Имаме удоволствието да Ви предложим не просто поредния имот, а късче от историята на Пловдив!

Късчето се състои от 95 м2, от които 75 м2 са позиционирани на целия 3-ти етаж от 4-етажната сграда, към тях получавате 20 м2 разпределни в 2 самостоятелни стаи с право на ползване на санитарен възел на сутеренния етаж.
Освен тези описани площи, получавате и вече не включените в обявената - идеални части от общите части на сградата, както и идеални части от ПАРЦЕЛА!

Основната площ от 75 м2 е разпределена в обширен вестибюл свързващ общо 4 стаи / помещения, както и 2 санитарни възела и ПРОСТОРНА тераса, опасваща целия имот и осигуряващ гледка към малката и голямата ГЛАВНА.

Сградата в която се помещава гореописаният имот е строена през далечната 1926г., като през 1997г. е направена цялостна реконструкция, модернизирайки я с редица съвременни подобрения, включително изляти стомано-бетонни ПЛОЧИ между етажите.

Имотът е подходящ както за жилище, за хората не правещи компромис с ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР, така и за ИНВЕСТИЦИЯ и отдаваен под наем като ОФИС, КАНТОРА или друга търговска дейност, но също и като жилищен имот за отдаване на краткосрочен / дългосрочен принцип.

За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.
Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почистването и обзавеждането,
както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори,
заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност!
Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2024 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down