Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
ДВУСТАЕН В КЮЧУК ПАРИЖ
Оферта №: 5430
Район: Пловдив
Подрайон: Кючук Париж
Тип: 2-стаен
Цена: 45800
€/м2: 1041 /м2
Площ: 44 кв.м.
Строителство: Тухла
Обзавеждане: Полуобзаведен
Етаж: 5
Етажност: 5
Година на строителство: 1994

ОФЕРТА-5430
АРМАДА ИМОТИ има удоволствието да Ви предложи двустайно жилище в кв.Кючук Париж,в района на „Събота Пазара“.Имота е ситуиран в тухлена сграда на последен етаж и се състои от:обширна стая,баня с тоалетна и тераса.Чудесна възможност за инвестиция с цел отдаване под наем.Локация осигуряваща Ви всичко необходимо в близост.

За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме. Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени
crossmenuchevron-down