Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Тристаен в Каменица 2
Оферта №: 5925
Район: Пловдив
Подрайон: Каменица 2
Тип: 3-стаен
Цена: 163200
€/м2: 1118 /м2
Площ: 146 кв.м.
Строителство: Панел
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 5
Етажност: 6
Година на строителство: 1990

(ОФЕРТА-5925)
ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ!!! НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН!!! АРМАДА ИМОТИ има удоволствието да Ви предложи чудесен мезонет в квартал Каменица 2. Жилището, което Ви предлагаме е ситуирано на две нива и е със следното разпределение: първо ниво-хол с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, мокро помещение с втора тоалетна и тераса; второ ниво-спалня и кабинет. Имотът се предлага напълно обзаведен и реновиран, сменени са изцяло ВиК и електрическата инсталация, поставена е изолация. Всичко това ще Ви даде невероятната възможост да се нанесете веднага без допълнителни разходи. Локацията ще Ви осигури всичко необходимо в непосредствена близост-детски градини, училища, хранителни магазини, зони за спорт и отдих.
За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони! 
Оказваме пълно съдействаме за банково кредитиране при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Разгледайте пълният ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени
crossmenuchevron-down