fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Търговски обект в района на Новотела
Оферта №: 6778
Район: Пловдив
Подрайон: Кършияка
Тип: Офис
Цена: 258000
€/м2: 1028 /м2
Площ: 251 кв.м.
Строителство: Тухла
Обзавеждане: Полуобзаведен
Етажност: -999
Година на строителство: 2010

(ОФЕРТА-6778)
ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ!!! НЕВЕРОЯТНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВАС И ВАШИЯ БИЗНЕС!!! Обектът е разположен на две нива, като партерното ниво е с площ от 73 кв.м., а сутеренното ниво е 178 кв.м. Партерното помещение е завършено до ключ, има поставени два нови климатика, като на това ниво е разпложен и един санитарен възел. Сутеренното помещение е изцяло отворено и предлага множество възможности според Вашите нужди. Двете нива са свързани чрез стълби и товарен асансьор. Изградена е и вентилационна система в помещенията. Предназначението на обекта е за склад за търговия на едро с лекарствени средства.
За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони! 
Оказваме пълно съдействаме за банково кредитиране при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Разгледайте пълният ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down