fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Самостоятелна, еднофамилна къща!
Оферта №: 5103
Район: Пловдив, област
Подрайон: гр.Перущица
Тип: Къща
Цена: 47900
€/м2: 266 /м2
Площ: 180 кв.м.
Парцел: 300 кв.м.
Строителство: Тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: -999
Етажност: 2
Година на строителство: 1955

ОФЕРТА ( 5103 ) АРМАДА ИМОТИ представя еднофамилна, САМОСТОЯТЕЛНА къща, ситуирана на много тихо и спокойно място. В къщата е започнат ремонт, като е сменена дограмата и са закупени допълнителни материали за предстоящите ремонтни дейности. Състои се от сутеренен етаж, който може да се превърне в чудесна механа. На следващия етаж са разположени 4 стаи, от които 2 могат да се ползват за спални, а другите 2 да бъдат всикидневна и кухня. Къщата разполага и с тавански етаж, на който може да се обособят още 2 спални.
Към къщата има парцел с 300 кв.м. площ, на която е разполложен двоен гараж.

За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме. Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени
crossmenuchevron-down