fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Станислав Иванов

Консултант Имоти / Кредити

0883358484 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
Промишлено помещение
Оферта №: 5392
Район: Пловдив
Подрайон: Индустриална зона - Север
Тип: Пром. помещение
Цена: 329999
€/м2: 412 /м2
Площ: 800 кв.м.
Строителство: Тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етажност: 2
Година на строителство: 1995

( ОФЕРТА - 5392 ) Имам удоволствието да Ви предложим монолитна двуетажна сграда с общо РЗП 800 кв.м ( два етажа по 400 кв.м ) и парцел от 3 510кв.м. Обособени са всички необходими помещения за извършване на гореописанта дейност а именно:
Производствена част и складова площ за готова продукция, офисни, сервизни, помещения за персонала, както и санитарни възли. 

За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме. Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down