fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

Консултант Имоти / Кредити / Застраховки

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
Парцел-УПИ на комуникативно място в Крумово
Оферта №: 4846
Район: Пловдив, област
Подрайон: с.Крумово
Тип: Парцел
Цена: 35250
€/м2: 47 /м2
Площ: 750 кв.м.
Етажност: -999

ОФЕРТА-4846
Имаме удоволствието да Ви предложим парцел със сменен статут- УПИ за жилищно застрояване и в непосредствена близост до ток и вода! В момента има избор между 3 УПИ-та по 750 м2. Площта им включва идеални части от пътя и самите парцели. 2 от тях са с чиста площ от 661 м2, а най-долния е с площ: 685 м2, като всички са на една и съща цена. Чудесен избор за Вашия НОВ ДОМ на спокойстие от шума на големия град!
 За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони! 
Оказваме пълно съдействие за избор на архитект съдействащ при смяна на статут във възможно най-кратки срокове и проектиране, строителна фирма за изграждане на масивна или сглобяема сграда, геодезист, интериорен дизайнер, ремонтни дейности и обзавеждане, както и банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down