fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

Консултант Имоти / Кредити / Застраховки

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
Обширен Магазин ритейл център "Първомай парк" / Retail center "Parvomay park"
Оферта №: 6644
Район: Пловдив, област
Подрайон: гр.Първомай
Тип: Магазин
Цена: 700
€/м2: 4 /м2
Площ: 180 кв.м.
Строителство: Метална конструкция
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: 1
Етажност: 1
Година на строителство: 2023

ОФЕРТА-6644

Ексклузивно от АРМАДА ИМОТИ!
Имаме удоволствието да Ви предложим последният свободен магазин от 180 м2 в новоиградения ритейл център "Първомай парк" / Retail center "Parvomay park"
Помещението разполага с РАМПА за товаро-разтоварни работи, централна климатизация, система за сигурност и осигурен паркинг. На скицата е изобразено като М6 (до магазин PEPCO).

,Първомай парк‘‘ е търговски обект тип Ритейл Парк. Основната концепция на проекта е да задоволи нуждите на жителите на град Първомай и областта, като предложи разнообразие от стоки и услуги, с цел да остави позитивно впечатление в посетителите. Основната цел на ,,Първомай парк‘‘ е да създаде среда, в която посетителите да могат да съчетаят техните задължения за шопинг, забавление и почивка. ,,Първомай парк‘‘ е мащабен проект за град Първомай с РЗП от 3,072 кв.м. и отдаваема търговска площ над 3, 052 кв.м. Предстой втори етап на стройтелство с допълнителни две помещения с РЗП от 1280 кв.м. Сградата е разположена на централно място между Първомай и кв. Дебър по ул. Княз Борис I №51В и в близост до МБАЛ Първомай.
След специално проведено проучване, град Първомай е избран за крайна точка на инвестиционния проект, поради добрата икономическа среда на града и неговата развита индустрия. Намиращ се в близост до магистрала тракия, главен път от гр. Пловдив към гр. Хасково и Турция. Първомай е град, който има потенциала да привлече инвеститори както от България така и от чужбина. Търговския център ще допринесе към развитието на града не само с удобство и комфорт на посетителите, но и с разгръщане на нови работни места, които пък ще доведат неизбежно до покачване на стандарта на живот.
Отличителните качества на сградата са заложени в основните принципи, следвани от инвеститор и проектанти, а именно: достъпност и удобство – обществените сгради, преди всичко, трябва да са в услуга на потребителите; гъвкавост – за да бъдат покрити изискванията и необходимостите на наемателите/инвеститорите; облагородяване – подобни мащабни проекти създават промени не само в локалния (квартален) облик, но и водят след себе си икономически изменения, свързани с цялостната визия на града.

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down