fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

управител / консултант

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
Ново промишлено хале/склад Акт16
Оферта №: 6004
Район: Пловдив, област
Подрайон: с.Войводиново
Тип: Пром. помещение
Цена: 2799999
€/м2: 1400 /м2
Площ: 2000 кв.м.
Строителство: Метална конструкция
Етажност: 1
Година на строителство: 2022

ОФЕРТА-6004

Имаме удоволствието да Ви предложим ЧИСТО НОВО промишлено хале с РЗП от 2000 м2 ситуирано в парцел от 7181 в с. Войводиново. Сградата е строена и отговаря на всички законови изисквания и норми. Разделена е на складова/производствена част и административна (на 2 етажа).
Локацията е изключително комуникативна, в непосредствена близост до АВТОМАГИСТРАЛА 'Тракия" и гр. Пловдив, което го прави чудесен избор за ЛОГИСТИЧЕН център.

 За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме. Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почистването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени
crossmenuchevron-down