fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Магазин и бърза закуска под наем
Оферта №: 6415
Район: Пловдив, област
Подрайон: с.Баня
Тип: Магазин
Цена: 300
€/м2: 4 /м2
Площ: 80 кв.м.
Строителство: Тухла
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 1
Етажност: 2
Година на строителство: 1990

( оферта 6415)

АРМАДА ИМОТИ Ви предлага ЕКСКЛУЗИВНО помещение под наем, до скоро действащо като дюнер и магазин, точно до училището. Разделено е на две помещения: напълно оборудвано помещение за дюнер и бърза закуска, и второто за магазин за хранителни стоки. Изкаран и действащ статут и лиценз!
Разполага също и със санитарен възел и склад. Оборудвано е със климатик, печка пица, дюнер, скара, плоча, два абсорбатора, 9 броя плюсови витрини, 2 фризера,мини хладилник и фризер за сладолед, 4 броя мивки, фритюрник, маси за сядане, стелажи.
Може да се ползва като едно общо помещение,две отделни,или по избор без оборудването като склад. Подходящо е за всякаква дейност!
Месечен наем 600 лв.

 За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени
crossmenuchevron-down