fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Къща в китното селце Драгойново
Оферта №: 5581
Район: Пловдив, област
Подрайон: с.Драгойново
Тип: Къща
Цена: 21000
€/м2: 339 /м2
Площ: 62 кв.м.
Парцел: 950 кв.м.
Строителство: Тухла
Етажност: 2
Година на строителство: 1965

(оферта 5581)

АРМАДА ИМОТИ има удоволствието да Ви предложи къща, частично ремонтирана на 10 мин. от град Първомай и на 40 мин. от град Пловдив и Хасково!
Къщата и допълнителните пристройки са изцяло от тухла и камък. Разполага с мазе на етаж 1, а на етаж 2 има салон и 2 спални! Първата допълнителна пристройка разполага със салон,кухня,баня+тоалетна! Втората допълнителна пристройка има 2 стаи и пещ! Има още една пристройка, която се ползва за багаж или дърва. Разполага с голям гараж, обор, външна тоалетна, 1 стая допълнително.
Насладете се на спокойствието и тишината!!!
За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме. Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени
crossmenuchevron-down