fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

Консултант Имоти / Кредити / Застраховки

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
Изгоден Парцел Марково
Оферта №: 6121
Район: Пловдив, област
Подрайон: с.Марково
Тип: Парцел
Цена: 35000
€/м2: 35 /м2
Площ: 1000 кв.м.
Етажност: -999

ОФЕРТА-6121

ЕКСКЛУЗИВНО! Имаме удоволствието да Ви предложим парцел от 1000 м2 и размери: 27м на 37м. намиращ се на втора линия на новия път Пловдив/Марково и в непосредствена близост до хотел "Марково". В непосредствена близост до имота вече има изградени къщи, което прави свързването към електро и водопреносната мрежа лесно и изгодно. Чудесен ИНВЕСТИЦИОНЕН избор!

 За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони! 
Оказваме пълно съдействие за избор на архитект съдействащ при смяна на статут във възможно най-кратки срокове и проектиране, строителна фирма за изграждане на масивна или сглобяема сграда, геодезист, интериорен дизайнер, ремонтни дейности и обзавеждане, както и банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down