fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Гарсониера в Преспите
Оферта №: 6718
Район: Пловдив
Подрайон: Изгрев
Тип: 2-стаен
Цена: 38000
€/м2: 826 /м2
Площ: 46 кв.м.
Строителство: ЕПК
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 15
Етажност: 22
Година на строителство: 1980

(оферта 6718)

ТОП ЦЕНА
ИЗЛОЖЕНИЕ ИЗТОК
НЕВЕРОЯТНА ГЛЕДКА

АРМАДА ИМОТИ Ви предлага ЕКСКЛУЗИВНО гарсониера в Преспите. Състои се от просторен хол,кухня,баня с тоалетна,коридор,тераса с двоен излаз.
Имота има нужда от ремонт, което позволява на новите собственици доста различни видове преустройка на имота,има възможност за обособяване на отделна спалня!
 За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме. Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени. С помощта на Mythfinity
crossmenuchevron-down