fbpx
Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Брокер

Костадин Пенов

управител / консултант

0895739380 info@armadaimoti.bg Всички оферти на брокера
ТОП Имот
Фризьорски Салон Мол Марково Тепе, ВМИ
Оферта №: 6000
Район: Пловдив
Подрайон: Център
Тип: Магазин
Цена: 51500
€/м2: 1515 /м2
Площ: 34 кв.м.
Строителство: Тухла
Обзавеждане: Полуобзаведен
Етаж: 1
Етажност: 1
Година на строителство: 2012

ОФЕРТА-6000

Имаме удоволствието да Ви предложим изцяло ЗАВЪРШЕН и РАБОТЕЩ фризьорски салон в близост до МОЛ Марково Тепе и ВМИ. Имотът се състои от 34 м2 разпределени в 2 нива по 17 м2, както и 7 м2 от парцела. Салонът разполага с 5 работни места, като има дългосрочен и дългогодишен наемател, който при желание на новите собственици може да остане.

 За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме. Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почистването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени
crossmenuchevron-down