Имоти | Отношение | Професионализъм
Меню
Две къщи в един двор в китното село Искра
Оферта №: 4884
Район: Пловдив, област
Подрайон: с.Искра
Тип: Къща
Цена: 38000
€/м2: 281 /м2
Площ: 135 кв.м.
Парцел: 800 кв.м.
Строителство: Тухла
Обзавеждане: Полуобзаведен
Етажност: 2
Година на строителство: 1985

(оферта 4884)

АРМАДА ИМОТИ Ви предлага две къщи в един двор от 800кв. Едната е двуетажна РЗП 75кв. и се състои от коридор 4 стаи и баня с тоалетна. Другата е едноетажна 60 кв. и се състои от 4 стаи. В двора има гараж, стопанска постройка и две оранжерии. Селото е на 30км. от Асеновград и 50км. от Пловдив.
За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме. Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

ВАЖНО
Информацията, качена в този сайт се основава на данни, предоставени от трети лица, вследствие на което съществува вероятност от разминавания в техническите параметри. Офертите са обект на промени или изтегляне без предизвестие.
Свържете се с нас
гр. Пловдив бул. Освобождение 32, бизнес сграда "Тракия Нова", етаж 8, офис 32
+359895739380
info@armadaimoti.bg
Полезно
Армада Имоти 2023 Всички права запазени
crossmenuchevron-down